Søg ...
Anonym rusmiddelbehandling i Helsingør Rusmiddelcenter

Målgruppe:
Et tilbud til dig, som er i arbejde eller uddannelse, hvor rusmidlerne er kommet til at fylde for meget i dit liv. Det er et gruppe tilbud der tager ca. 14 uger. Forløbet indledes med en individuel samtale og afsluttes med en individuel samtale. Du vil være sammen med andre i tilsvarende situation.

Formål:
Formålet er at hjælpe dig til at får styr på dit rusmiddelforbrug igen, så du kan fortsætte med det du gerne vil i dit liv.
vi arbejder med:
• Stoffernes fysiske og psykiske virkning
• Tvivl og ambivalens
• Motivation
• Forandring
• Trang og risikosituationer
• Ressourcer og løsninger
 
Hvor og hvornår:
Tilbuddet om anonym rusmiddelbehandling har til huse på gl. Banegårdsvej 29 i Helsingør.
Er du interesseret i at høre mere om tilbuddet, kan du kontakte Tilbuddet på tlf. 4186 9624 - hvis vi ikke svarer så læg en besked, så vender vi tilbage. Tilbuddet er en del af Helsingør Rusmiddelcenters tilbud.
Vi samarbejder også med Lænken i Lyngby - så hvis du tænker det er mere trygt for dig at bruge dette tilbud, så følg dette link: http://www.laenken.dk/anonym_stofbehandling
 
Medarbejderne:
Tilbuddet i Helsingør varetages af 2 kvalificerede medarbejdere, som du kommer i direkte kontakt med på 4186 9624, som svarer på dine spørgsmål, og som kan fortælle dig hvordan du kommer i gang, med de første dage i resten af dit liv.

Krav:
Du skal bare dokumentere hvilken kommune du bor i. dette kan du gøre ved at fremvise dit sygesikringsbevis, du kan sætte tape/papir over dit navn og cpr. nr. - så du forbliver anonym.
Vi er også for dig ...
som er i famile, ven eller kæreste med en, der har problemer med rusmidler.
Se vores tilbud

Vi er nemme at finde
Kvalitetstandard
Kvalitetsstandarden er lovpligtig at have på stofmisbrugsområdet, og er godkendt af kommunalbestyelsen.
Share |
Helsingør Rusmiddelcenter
Kongevejen 4 B
3000 Helsingør
Telefon 4928 3580
Mail rusmiddel@helsingor.dk