Søg ...
Snak eller stoftest
Hvis du trænger til at råbe så lyt
Vis ægte interesse
Tal sammen i stedet for..
En sund teenager
Hvordan reagerer jeg
Stoftest
Snak eller stoftests?
Har du haft lyst til at stofteste dit barn for at få vished om, hvorvidt dit barn er ude i problemer med rusmidler? Eller har du oplevet, at lærere eller andre har bragt stoftest på banen, når snakken er faldet på rusmidler?
 
Den fristende test
Nogle forældre vil gerne stofteste deres børn, fordi de ønsker at hjælpe dem og er i tvivl om, hvad de ellers skal gøre. Nogle forældre vil også være sikre på, at forbruget af hash eller stoffer ikke fortsætter. De ser måske også stoftesten som en hjælp i sig selv.
 
Hvad tænker mange unge om stoftests?
De fleste unge vi har talt med, ser stoftests som kontrol og mangel på tillid fra forældrenes side. Nogen gange fortæller de unge, at de ligefrem får lyst til at ryge hash eller tage stoffer, fordi deres forældre ikke stoler på dem. Andre unge er glade for stoftests. Det er ofte, hvis de selv har valgt at blive testet.

Hvad gør jeg? 
På et tidspunkt solgte Netto stoftests i deres butikker, dog kun en meget kort overgang, men det viser, at det for mange ser ud som en god løsning på et meget svært dilemma. Desværre giver det ofte kun anledning til at problemet med ens søn eller datter bliver værre. Et godt råd er - snak med os inden du tager en test på din teenager.

 | 
Share |
 | 
 |